Erenköy Şöleni

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Erenköy Şöleni

Mesaj tarafından mango Bir Perş. Mart 27, 2008 5:57 pm

Malzemeler
160 gr Bonfile
1/2 Çay Kaşığı Tuz
1/2 Çay Kaşığı Toz Biber
20 gr Taze Kaşar
1 Çay Kaşığı Un
2 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı
1 Çay Kaşığı Soya Sosu
1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos
1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos
100 gr Mantar
Yarım Limon


Yemeğin Tarifi
İlk änce dana eskalopu ince dövün. Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün. Daha sonra un ve yumurtaya bandırın. Çiçek yağında kızartın.
Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın. Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun.
avatar
mango
Admin

Mesaj Sayısı : 64
Kayıt tarihi : 26/03/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz